zondag 16 februari 2020

dampkap bak en kurk

maandag ruimte boven eiland volgeduwd met rockwool (tegen geluid) en dinsdag bak er tegen gehangen met hulp van ozze voi.



Door de week positie spotjes afgetekend en alu L-profiel en u profiel voor kleerkast gaan halen.

alu hoek profiel gemaakt voor op de hoeken van badkamer muurtjes. moet enkel nog is lijm zorgen om dit vast te plakken. oorspronkelijke idee was om deze vast te schroeven, maar dat gaat niet mooi zijn.


Zaterdag wat armaturen meegenomen van het werk (geborsteld alu) en in de namiddag cursus kurk plaatsen gaan volgen. Was maandag al wat restpartij kurk gaan halen, ma moest in het weekend ma langskomen dan gaf hem demo sessies voor dat spul te plaatsen.

Zaterdagavond nog begonnen met die kurk voor badmeubel, eerst laag primer erop. 2 uur wachten dan kurk inlijmen en dan hetgeen waar de kurk moet opkomen. tis contactlijm, tof spul dat kennen we nog van de EPDM. enkel nu kleine stukken dus dit is goed te doen. half uur wachten tot contactlijm droog is. en plak ertegen.



in de tussentijd dat het moest drogen de 3 spotjes geplaatst.


deze morgen begonnen met stopcontacten te zetten in badkamer, dan mij gewassen en geschoren. en verder gedaan aan kurk. kleur matched mooi met de tegels. beter als verwacht.



WC begonnen met bekleden, schijtpot er terug af. leek me het makkelijkst werken.


dan alles vernist, moet nu 5h drogen en dan kan er nog een laag over, tijdens drogen dampkap gemonteerd.
er zitten klemmetjes op als je de dampkap erin drukt dat die blijft hangen, maar een klemmetje moest dwijs doen en had dus hulp nodig.


denk wel dat ik voldoende licht heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...