zondag 23 augustus 2020

pellet hersteld, kermisattractie en kurk leggen aan schuifraam en trapgat

te maandag na het werk gloeiboegie gaan halen voor pellet, da ik er een op stock heb liggen als die rommel kapot gaat.

van de week triac besteld voor pelletkachel te herstellen, woensdag binnengekomen. naar achterbuurman gegaan, die is voorzien voor te "reflowen". die heeft kachel voor print langs onder te voorverwarmen. en dan langsboven met heteluchtbout erop om triac te desolderen. eig stom, had er foto van moeten maken. ziet er best wel mooi uit.

Blijkbaar ook konijn, dus wat tomaten, komkommers en courgette gaan brengen achteraf.

print terug ingebouwd en signaal nog is meten, veel beter zo :) gefixed dus. nu toch wel benieuwd hoe die stuk is gegaan.

donderdag met remork na de keuring geweest, met glans geslaagd. die voor mij aan de beurt was liep den olie eruit, kon die kerel in die put niet mee lachen.

ongelooflijk hoe druk het daar is, dat is zonder afspraak niet te doen. dan hebde er wel een deel die u vies bekijken als ge ze allemaal voorbijsteekt. mja 

vrijdag kelderman komen zijn naar stuk dat gebarsten is. is niet erg, kon gene kwaad, ma waarom dat gebarsten is kon hem niet zeggen. zal ook wel gebarsten zijn aan die stukken waar rubber flap toen ingestoken is. nee daar is niks gebarsten enkel waar die aangegoten is.

Komen zien voor die welfsels te leggen en die trap te plaatsen, die trap gaat nog ne leuke worden.

eerste stukske voor kermisattractie is binnengekomen van China. Lineaire actuator van Slovenië heb ik vandaag toegezegd en betaald. wordt een wereldwijd samenraapsel van onderdelen


vandaag stukje naast trapgat met kurk belegd :p

en aan schuifraam ook. stokje zit ertussen voor het voorlopig op zijn plek te houden. is namelijk niet met contactlijm geplakt.

in de loop van komende week nog wat afkitten met silicone.

eigenlijk deze week niet zo superveel gedaan, veel mails gestuurd voor trap en welfsels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...