zondag 28 augustus 2022

begin binnenmuren, EPDM ramen

Deze week precies niet zo heel veel gedaan, maandag kimblokken binnen gezet, want die stonden nog buiten van die vrijdag te gaan halen.

en dan die goot die onder welfsels stond in de kelder voor het regenwater dat door de dek druppelde gedeeltelijk gedemonteerd.

dinsdag met ozze voi, profiels gezet voor de binnenmuren. en wat OSB platen op verhoogske inrit gelegd voor daar een vloerke op te maken.

Woensdag wou ik smoutebollen gaan halen, maar charels waren nog niet open, of ikke te vroeg. tis maar hoe je het bekijkt. dan maar begonnen aan die OSB platen van lengte en vast te maken. onderkant zou ook nog gedaan moeten worden. maar dat gaat niet zo evidente zijn. in ieder geval niet alleen. Als die platen erop lagen, smoutebollen gaan halen en naar mijn ouders geweest dan (jaarlijkse traditie). Daarna de 2 voorste ramen begonnen met EPDM in te pakken.

Donderdag zijgevel gedaan en gazon afgereden, want ze gaven vrijdag heel den dag regen. uiteraard weer geen drup gedaan.

Onze voi door de week kimblokken gezet voor binnenmuren. krijgt vorm

Door de week de raamkanten voorzien van EPDM. beetje verspreid door de week, gisteren laatste 2 schuiframen van achtergevel gedaan, daarna was er nog ne ex collega bezoekske komen brengen.
Vrijdag nog gaan zien voor ventilatieplan door te nemen, dan kan ik hier ook aan gaan beginnen met een maand ofzo.

In de loop van volgende week de binnenmuren eens rechtzetten, dan krijgt het wat vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...