zondag 28 juni 2020

ventilatie, terras, besproeiing

maandag reductie binnen gekomen dus gaan halen en tegen plafond gehangen, blijkt achteraf dat ik die reductie helemaal niet nodig heb. daarom dat fan dicht op de linker beugel zit.


daarna minidino nog is gaan halen voor terras uit te graven. dikke 3 remorken zand uitgehaald.
blij met dat ding, met de schup is er niet door te raken, minidino doet met gemak. zou er nog ene durven kopen. mja die klein dingen zijn best wel duur.

dinsdag  remork gebroken steenpuin gaan halen voor onder terras


donderdag na het werk gaan zien voor ne doek om voor mijn raam te hangen voor de zon buiten te houden. gordijnen houden wel iets tegen, maar dan zit de warmte al binnen. daar durven ze ook schandalig veel geld voor te vragen, 200 euro is niks. bij action hadden ze er, maar waren al uitverkocht. dan maar naar pelckmans gereden, uiteindelijk nog goedkoper als bij de action. nuja wel goedkoper maar kleiner, dusja zal op het einde van de rit niet veel verschil gemaakt hebben.


zaterdag minidino nog is gaan halen voor besproeiing uit te graven

buizen erin gelegd, uiteindes afgetaped met ductape

daarna terug dichtgegooid met zand en zal proberen elke dag van volgende week ne remork gebroken steenpuin te gaan halen. om spel op te hogen. dan nog eens met trilplaat erover en zou er stabilse opkunnen, nog is moeten gaan zien voor restpartij tegels. dat ik de dikte weet.

als het goed is komen ze volgende week ne put spuiten, hopelijk ne goede deze keer.

vandaag kelder wat liggen oprommelen en merkte wat nattigheid onder diepvries op. nog niet helemaal zeker, maar ik denk/ vermoed condens van ventilatie die warme buitenlucht naar binnen trok. was er op een gegeven moment 18,5°C binnen. normaal rond de 10. dus deed wel zijn werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...