zondag 4 augustus 2019

auto en stipen

Zoals al gezegd rollend materiaal moet ook gesoigneerd worden. vandaag was auto aan de beurt. nuja was wel speciale beurt.
oliewissel en roetfilter er is onderuit gehaald. dat was makkelijker gezegd als gedaan. uiteindelijk kwam het er op neer dat voorste motorsteun eruit moest, dus motor op ne stip gezet ter ondersteuning... te gek voor woorden eig mja tging ni anders.



dan naar de carwash geweest en eens wat gaan zuiver spuiten met heet water. 

en dan motorsteun terug los en terug inbouwen.


blijft een raar ding, jappen kan je aan sleutelen met enkel maat 12 en 14. enkel die pipo's gebruiken GEEN kopervet. zal is potteke opsturen naar daar...
Die moeren zitten op plekke waar je nooit van zen leven bij kunt. ongelofelijk. je zou denken dat ze na 50 jaar boxermotoren maken toch wel zouden weten, niet dus.

carter is superklein, turbo heeft zijn eigen carter, want ja ligt bena tegen de grond

nu valt nog af te wachten of het reinigen helpt.
bedoeling was om in de voormiddag auto wat liefde te geven, maar het was 4h als ik klaar was, nog wat oprommelen. is goed dookarren om filter te laten opdrogen. en toen op bouw wat verder gaan doen met metalstuds.

De stopcontacten uiteindelijk overal afgetekend. en in slpk metal studs vastgezet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...