donderdag 18 april 2019

kelder vloerplaat en polieren

Deze morgen waren ze de netten komen brengen, kelderman was er rond 9h30. Was nog goed gas geven, netten knippen en leggen. tegen 12h lag de eerste laag en de afstandhouders voor de tweede laag netten. Tijdens de middag ging ie de beugels halen voor de wanden. In de namiddag de beugels en de tweede laag netten erop. effe de buurman gevraagd voor helpen de netten naar beneden te doen.

net voor de middag hadden ze nog hout gebracht voor HSB en zonepanelen afdak.

Tegen 2h belt hem wanneer ze beton komen brengen, me 5 minuten zijn ze bij u. euh wat, gellie ging van te voren bellen als ze gingen laden? en ja 5 minuten later stonden ze er. betonmixer met telegoot (8m lange goot), gauw wat plek gemaakt voor mixer, zodoende konden ze langs 2 kanten storten. Met de felle zon, droogde ene kant veel te snel. zo snel zelfs dat de kim plaat er nog amper in kon. heeft toen toch serieus gevloekt want moesten starten met vlinderen maar kon niet alles doen want gedeelte dat in de schaduw ligt was nog te plat.

Dan was het effe rust, hij schatte rond 10h gedaan met vlinderen. kebap gaan halen in de tussentijd, de buren hun sleutel op de deur woning gaan bekijken. ondertussen met dino zen 2 vlinders naar de kelder gedaan.

beetje bij beetje maar vlinderen, kon ik ondertussen zijn faar ineensteken. zo'n gasontlading lamp van 1000W, daar ziede wel iets mee (tweede foto, het was pikke donker 22h45), door het ongelijkmatig drogen duurde het paar uur langer als voorzien. half 12 was het klaar, sry buren.

Weinig tijd dus weinig foto's.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...