woensdag 2 oktober 2019

waterput, vervangwagen

in voorbereiding van beton voor regenwaterput, wat netjes gaan halen en afstandshouders. kraan maandag nog is laten roken voor zinkput dicht te gooien.
en spelen maar:
 

's avonds auto binnen gedaan voor 2 blutskes eruit te laten halen. (eentje van met hout te gaan halen en ander vorige week vrijdag bijgekomen op motorkap, denk van eikel ofzoiets, zou het anders niet weten)
Ander speelgoed in de plaats, 4 cilinder 3.2l gaat goed vooruit :) 288xxx Km, versnellingsbak heeft al beter tijden gekend, maar soit.


vandaag ook tegels geleverd, de mutte heeft men hekwerk van voor aan het straat op zenne kant gezet. ipv naar achter te rijden zoals gezegd. uiteindelijk tegels voor container gezet (moest voor poolhouse gezet worden, had daar paletten klaar gezet). maarja lag er te vettig bij en mocht ni over cabine hijsen, euh ja achteruit erin rijden zoals gezegd... pff en dan hekwerk netjes laten open staan als hem vertrekt, TOF dan kraan nog maar is in de gang gezet en twee hijsbanden eronder en op zen plek gezet zoals bedoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plafond voordeur en "gootjes" kelder

De laatste post van het jaar denk ik zo. Ik zal morgen nog wel wat aftapen van de HSB, maar wrs volgend jaar pas posten. Halverwege de maand...